PARTIČKA

PARTIČKA

Galerie

Vážení diváci,

včera, v pondělí 3.1.2021, jsme byli agenturou Livemusic Agency (www.livemusic-agency.cz), promotérem představení Partička, informováni o zrušení plánovaného neratovického představení a o jeho přeložení na úterý 4.října 2022. Důvody pro přeložení neratovické Partičky citujeme ze zaslaného vyjádření:

"Vážení přátelé a fanoušci Partičky, je nám to nesmírně líto, ale díky špatné koronavirové situaci, výhledům a s tím spojeným restrikcím, jako je např. zamezení účasti neočkovaným divákům, neuznávání samotestů atd, jsme nuceni Partičku přesunout na nový termín a to 4. 10. 2022. Po loňských zkušenostech už víme, že v tuto dobu by mělo být zase vše OK... Veškeré vstupenky zůstávají v platnosti. Děkujeme za přízeň a těšíme se na podzim."

Nezbývá nám tedy než se připojit k pořádající agentuře s omluvou všem našim divákům a příznivcům za nečekanou komplikaci a věřit, že podzimní setkání s Partičkou v Neratovicích proběhne za pro kulturu příznivějších okolností, podle plánu a bez nečekaných překvapení.

Jako poděkování za pochopení této nepříjemné situace nabízíme všem divákům, kteří se v pokladně Společenského domu prokáží zakoupenou vstupenku na lednový termín Partičky, možnost získat 10% slevu na vstupenku na divadelní představení "Miláček Anna", "Vzpoura nevěst" či na koncert "Zničilas všechno, mé srdce také znič". Bližší informace o těchto představeních naleznete na webu www.spoldum.cz

Zároveň bychom Vás rádi informovali, že předprodej na Partičku bude nadále pokračovat na nový, podzimní termín s tím, že již zakoupené vstupenky samozřejmě zůstávají v platnosti.

Informace o akci a jejím konání